Bouwen en programmeren met LEGO SPIKE op dinsdag 24 mei van 15.00-16.00 uur in bibliotheek Borger.

Deze workshop is de eerste van in totaal 4 workshops. De volgende data zijn: 7 juni, 21 juni en 5 juli.

Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud en wil je van alles ontdekken en zelf leren? Dan ben je bij de BiebFabriek helemaal op je plek.

Hier leer je programmeren met LEGO SPIKE.

LEGO SPIKE Essential

Iedereen kent de bekende bouwstenen van LEGO. Maar wist je dat je je bouwwerken ook kunt laten bewegen via een app? In de BiebFabriek ga je een stapje verder dan bouwen met LEGO en leer je in vier workshops om dat wat je gemaakt hebt te programmeren met Steam.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we een paar geweldige avonturen aan: help mee om de boot in het water te krijgen, maak een ritje naar de Noordpool op de sneeuwscooter, bouw een grotauto die de grot in kan om onderzoek te doen en bouw een dierenalarm om te ontdekken welke dieren ’s nachts langskomen.

Geef je op via www.biebfabriek.nl/agenda (bij activiteiten bibliotheek Borger).