Werk zoeken doe je samen – kom naar Walk&Talk! In Bibliotheek Borger

Zoekt u werk, wilt u van werk veranderen of bent u op zoek naar inspiratie voor het vervolg van uw loopbaan, kom dan naar Walk & Talk. Praat met andere werkzoekenden, breid uw netwerk uit en stel vragen aan elkaar en aan de gastsprekers.

Op donderdag 23 mei kan iedereen die op zoek is naar werk elkaar in de Bibliotheek Borger ontmoeten tijdens een Walk&Talk bijeenkomst. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomsten geeft de Bibliotheek werkzoekenden een kans om elkaar op een hele laagdrempelige manier te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. 

De Walk&Talk bijeenkomst wordt ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd. Het zorgt even voor een rustpunt in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan.

Tijdens deze bijeenkomst geeft Mark Boelens, vestiging manager COOP distributiecentrum, een kijkje hoe het er in zijn bedrijf aan toe gaat. 'Van distributie centrum tot supermarkt met tips uit de praktijk in je zoektocht naar werk'.

Zonder distributie centrum geen goed gevulde supermarkt. Succesvol op zoek naar werk begint bij onderzoek. Wat doet het bedrijf, waar bestaat het bedrijf uit, welke functies zijn er? Mark Boelens geeft je een kijkje hoe het er bij COOP distributiecentrum aan toe gaat. Vele sollicitanten zijn al over de vloer geweest, de meesten met succes maar helaas sommigen ook niet. Mark geeft vanuit de praktijk ervaringen en tips mee zodat jij met een nieuwe dosis inzicht je zoektocht kan vervolgen. 

‘Bij deze maandelijkse koffiepauze is iedereen die op zoek is naar (ander) werk van harte welkom.

Deze bijeenkomsten vinden elke laatste donderdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur plaats in de Bibliotheek Borger, Molenstraat 3e. Aanmelden kan (hoeft niet) via g.uil@biblionetdrenthe.nl