header SBW 2019

Zomerlezen begint met de Spannende Boeken Weken!

Van 1 juni t/m zondag 24 juni vinden de Spannende Boeken Weken 2019 plaats. Die staan ook dit jaar in het teken van Zomerlezen!

Spanning is het meest gelezen genre en het boek is onmisbaar voor een geslaagde vakantie. En die begint in de bibliotheek. Met onze rijke thrillercollectie trakteren we jou op een zinderende zomer. 

Spannende Boeken Weken Geschenk

Gruwelijk goed, dat is het werk van Thomas Olde Heuvelt. Deze zomer komt hij met zijn huiveringwekkende vertelling Dolores Dolly Poppedijn. Je krijgt het geschenk van de Spannende Boeken Weken van 1 t/m 21 juni cadeau bij aankoop van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Je kunt het ook reserveren in de bibliotheek.

BookSpot Gouden Strop & BookSpot Schaduwprijs

De BookSpot Gouden Strop en de Bookspot Schaduwprijs worden jaarlijks uitgereikt aan het begin van de Spannende Boeken Weken. De winnaars van de BookSpot Gouden Strop 2019 is De witte kamer van Samantha Stroombergen en de BookSpot Schaduwprijs 2019 gaat naar de thriller Quarantaine geschreven door Erik Betten.

Thema: #zomerlezen

De Spannende Boeken Weken vallen onder het overkoepelende thema #Zomerlezen. Je vakantie begint immers met boeken (en dus een bezoek aan de bibliotheek). Meer over de Spannende Boeken Weken 2019 vind je op www.spannendeboekenweken.nl.