De melding 'Invalid Token' wordt weergegeven als er iets misgaat tijdens het inloggen. Het kan zijn dat er tijdens het inloggen de verbinding even kort wordt onderbroken. Of dat er iets misgaat bij het opslaan van de inloggegevens in de database van de website.

Als je de melding al in beeld hebt kun je door op de ‘terug’ knop van de browser te klikken teruggaan naar het vorige scherm en -indien nodig- opnieuw inloggen. De foutmelding is te voorkomen door vóór het inloggen even de pagina te verversen door op F5 te drukken.

Voor de materialen die je leent, geldt een bepaalde uitleentermijn. Dat is voor boeken en tijdschriften 3 weken, voor dvd's en blu-raydisks en cd's geldt 1 week. Heb je een groot-abonnement, dan heb je een dubbele uitleentermijn, dus respectievelijk 6 en 2 weken.

De inleverdatum vind je op de uitleenbon of je kunt deze nakijken op je Persoonlijke pagina nadat je bent ingelogd op de website.

Na het verstrijken van de uitleentermijn wordt te-laat-geld in rekening gebracht. Alle dagen tellen mee, ook dagen waarop de bibliotheek gesloten is. Materialen die je buiten de openingsuren in de inleverbus gooit, worden op de eerstvolgende openingsdag verwerkt. Die dag geldt als inleverdatum.

Wat de kosten zijn vind je bij tarieven te-laat-geld.

Hoeveel leenstrips je nog hebt, kun je zien op je Persoonlijke pagina (eerst inloggen) onder de Algemene lenergegevens bij Financiële gegevens. Het aantal leenstrippen staat ook op de uitleenbon die je krijgt in de bibliotheek.

Als je leenstrippen van je basis-abonnement op zijn voordat je abonnement verlengd moet worden, kun je overstappen naar een groot-abonnement.

Soms gebeurt het dat je een foutmelding krijgt als je op 'Overzicht leenhistorie' klikt (in het blokje 'Eerder geleend' op de persoonlijke pagina). Als alternatief kun je op een andere manier bij de leenhistorie kome'n. Dit gaat als volgt:

Deel deze pagina

Lees voor