We zoeken collega's die:
In de uitleen op dinsdag- of donderdagmiddag van 14.00u - 17.00u willen helpen.
Je assisteert waar nodig klanten bij het innemen en uitlenen van boeken, beantwoordt hun vragen en houdt het servicepunt netjes en overzichtelijk. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en beschikt over (basis)computervaardigheden.

Daarnaast zoeken we boekenkoeriers:
Als boekenkoerier rij je één of twee keer per week van servicepunt Nijeveen naar bibliotheek Meppel om gereserveerde boeken op te halen en terug te brengen.
Dit is over het algemeen één krat, en deze staat voor je klaar. Het vraagt dus weinig tijdsinvestering. Je hebt een rijbewijs en eigen auto, wij vergoeden je kilometers.

Tenslotte zijn we op zoek naar vrijwilligers die ca. één keer per maand, samen met een collega, een 100-tal boeken uit Nijeveen en Meppel om wil ruilen. Dit zorgt ervoor dat het servicepunt in Nijeveen een afwisselende en actuele collectie kan aanbieden. Je zoekt gezamenlijk in Nijeveen de boeken uit die terug kunnen naar Meppel, en in Meppel vervolgens nieuwe titels die divers en aantrekkelijk zijn voor de klant. Een (brede) interesse in boeken is hiervoor wenselijk, evenals eigen vervoer en enige (basis)computervaardigheden.

Heb je belangstelling voor één of meerdere van bovenstaande vacatures, dan horen we graag van je!
Je kunt een mailtje sturen naar: l.wolbink@biblionetdrenthe.nl